Biologische architect

✔ Architect hoge segment

✔ Expert in verduurzaming

✔ ERA-erkend

Bent u op zoek naar een professionele bouwbioloog? Dan is 1meter98 in Amsterdam een uitstekende keuze. Onze biologische architect Bastiaan van de Kraats heeft namelijk speciaal een opleiding tot bouwbioloog gevolgd om zich te kunnen focussen op een verantwoorde verduurzaming van monumenten. Ontdek wat we als bouwbioloog voor u kunnen betekenen.

Heeft u restauratie plannen? Maak een afspraak

Wat kan een biologische architect voor u doen?

Als bouwbioloog hebben we de nodige expertise om gebouwen op een duurzame manier onder handen te nemen. Daarbij staat de gezondheid van de mens en een verantwoorde omgang met onze planeet centraal. Zo gebruiken we natuurlijke materialen die geen of een positief effect hebben op onze uitstoot, zo min mogelijk energie-intensieve installaties, het realiseren van meer groen, het opvangen en hergebruiken van regenwater en aandacht voor het verminderen van gifstoffen en elektrosmog. Bij 1meter98 focussen we in het bijzonder op het verduurzamen van monumenten. Voor biologisch na-isoleren zit u goed bij ons. Daarbij gaan we uitsluitend met duurzame materialen te werk om te zorgen voor energiebesparing én een gezonde woonomgeving. We isoleren dampopen en capillair actief om een goede vocht- en warmteregulering in het gebouw te bekomen. Zo kunnen we als biologische architect een gezond binnenklimaat met minder vocht en minder kans op schimmel realiseren.

Schakel een bouwbioloog in

Wilt u graag de hulp van een biologische architect inschakelen of wilt u nog meer informatie over onze werkwijze als bouwbioloog? Dan kunt u eenvoudig contact met ons opnemen. U kunt bellen naar 020 26 14 773 of een e-mail sturen naar info@1meter98.eu. Wilt u alvast even bekijken hoe we te werk gaan? Bekijk dan zeker even onze eerdere projecten.