Restauratiearchitect

Voor
Na

✔ Architect hoge segment

✔ Expert in verduurzaming

✔ ERA-erkend

Schakel ons in als restauratiearchitect en laat uw pand optimaal tot zijn recht komen. De restauratiearchitect van 1meter98 stemt de restauratie en het ontwerp volledig af op de wensen van de klant. Als herbestemmingsarchitect gaan we zowel aan de slag met kleine verbouwingen als grote transformaties. Laat uw pand schitteren in nieuwe luister!

Heeft u restauratie plannen? Maak een afspraak

Onze restauratiearchitect behoudt het karakter van uw pand

Onze restauratiearchitect stelt een ontwerp op om uw pand te restaureren, geheel conform aan onze restauratievisie: een nieuwe toekomst met behoud van het monumentale karakter en originele details. We zijn gespecialiseerd in rijksmonumenten, provinciale monumenten, gemeentelijke monumenten en karakteristieke gebouwen. We weten op een creatieve manier de ambacht en geschiedenis van het gebouw te bewaken. We zijn echter niet bang om te vernieuwen en nieuwe ontwerpmethoden en materialen toe te passen, moderne vormgeving in balans met historie is een geweldige combinatie. Online leest u nog meer over de verduurzaming van monumenten. U schakelt 1meter98 ook in als monumentarchitect voor onze uitgebreide historische kennis. Dankzij die kennis weten we de geschiedenis en ambacht van het pand te behouden en bewaken we diens karakteristieke eigenschappen. Met een monumentrestauratie laat u uw pand optimaal tot zijn recht komen. Als monumentarchitect zijn we gespecialiseerd in de renovatie, verduurzaming en restauratie van monumenten.

Een herbestemmingsarchitect voor een duurzame toekomst

Als herbestemmingsarchitect ontwerpen we aan nieuwe functies voor historische panden. Zo voerden we al diverse succesvolle projecten uit door heel Nederland: van fabriek tot basisschool, theater en sporthal of van kazerne naar woningen, hotel en horeca. Aan de hand van onze uitgebreide historische kennis van het ambacht en de geschiedenis van erfgoed weten we de unieke eigenschappen van het pand te bewaren. Als herbestemmingsarchitect hebben we de nodige expertise om bouwvallige monumenten prachtig te restaureren en een nieuwe functie of toekomst te geven. Op die manier behouden ze nog vele decennia hun plaats in de samenleving.

De beste erfgoedarchitect voor uw project

1meter98 is een erkend restauratiearchitectenbureau. Onze erfgoedarchitect waakt steeds over het behoud van de originele waarden van de monumenten. De erfgoedarchitect staat u bij van de eerste schets tot aan de oplevering. Zo bent u verzekerd dat we uw visie en eisen voor gebruik en comfort gedurende het hele proces centraal stellen. Als architect in herbestemmingen realiseren we ook verduurzamingen en restauraties van uw pand voor nieuwe gebruikers. Als monumentarchitect voeren we een monumentrestauratie uit om uw pand weer te laten stralen.

Schakel ons in als uw monumentarchitect

Maak een afspraak met onze architecten om uw monumentrestauratie te bespreken. Dan bekijken we wat we voor u kunnen betekenen. Ons team is werkzaam door heel Nederland en werkt aan verschillende projecten. Ons bedrijf is gevestigd in de Beurs van Berlage in Amsterdam. We zijn telefonisch te bereiken via 020 26 14 773 of per e-mail via info@1meter98.eu.