Restauratiearchitect voor uw monumentale pand

Voor
Na

✔ Architect hoge segment

✔ Expert in verduurzaming

✔ ERA-erkend

Schakel ons als restauratiearchitect in en laat uw pand optimaal tot zijn recht komen. 1meter98 levert maatwerk in restauratie en ontwerp, van kleine verbouwingen als restauratiearchitect tot grote transformaties als herbestemmingsarchitect. Laat uw pand schitteren in nieuwe luister!

Heeft u restauratie plannen? Maak een afspraak

Onze restauratiearchitect behoudt het karakter van uw pand

Als restauratiearchitect stellen we een visie en ontwerp op om uw pand te restaureren: een nieuwe toekomst met behoud van het monumentale karakter en originele details. We zijn gespecialiseerd in monumenten: Rijksmonumenten, Provinciale monumenten, gemeentelijke monumenten en karakteristieke gebouwen. We weten op een creatieve manier de ambacht en geschiedenis van het gebouw te bewaken. We zijn echter niet bang om te vernieuwen en nieuwe ontwerpmethoden en materialen toe te passen, moderne vormgeving in balans met historie is een geweldige combinatie. Zie ook onze pagina over verduurzaming van monumenten.

Een herbestemmingsarchitect voor een duurzame toekomst

Als herbestemmingsarchitect ontwerpen we aan nieuwe functies voor historische panden. Zo voerden we al diverse succesvolle projecten uit door heel Nederland: van fabriek naar basisschool, theater en sporthal of van kazerne naar woningen, hotel en horeca. Aan de hand van onze uitgebreide historische kennis van het ambacht en de geschiedenis van erfgoed weten we de geschiedenis en unieke eigenschappen van het pand te bewaren. Als herbestemmingsarchitect weten we soms bouwvallige monumenten prachtig te restaureren en met een nieuwe functie toekomst te geven, zodat zij hun plaats in samenleving nog decennialang behouden. We werken hierin creatief en ontwerpen modern.

De beste erfgoedarchitect voor uw project

1meter98 is een Erkend Restauratie Architectenbureau en bewaakt als erfgoedarchitect over het behoud van monumenten. Wanneer u besluit ons in te schakelen voor uw restauratie, profiteert u van onze unieke werkwijze als erfgoedarchitect. We staan u bij van de eerste schets tot aan de oplevering. Zo bent u verzekerd dat we uw visie en eisen voor gebruik en comfort gedurende het hele proces centraal stellen. Als architect in herbestemmingen realiseren we ook verduurzamingen en restauraties van uw pand voor nieuwe gebruikers.

Als monumentarchitect realiseren we een monumentrestauratie die uw pand laat stralen in nieuwe luister. U schakelt ons in voor kleine verbouwingen, maar ook voor grotere transformaties. Wij nemen uw wensen, comfort en gebruiksgemak als uitgangspunt voor ons maatwerk.

Een monumentrestauratie bij specialisten in erfgoed

U schakelt 1meter98 in als monumentarchitect met uitgebreide historische kennis. Hierdoor weten we de geschiedenis en ambacht van het pand te behouden en bewaken we diens karakteristieke eigenschappen. Zo laat u uw pand optimaal tot zijn recht komen. Als monumentarchitect zijn we gespecialiseerd in de renovatie, restauratie en verduurzaming van erfgoed. Hierbij ontwikkelen we een unieke visie om uw pand te restaureren en werken we in het spanningsveld tussen behoud en vernieuwing. Enerzijds weten we door onze creatieve visie op een innovatieve manier vernieuwingen aan te brengen, zodat we uw pand bestendig maken voor de toekomst. Als architect in erfgoed letten we anderzijds ook op de geschiedenis, ambacht en monumentale waarde van het pand. Hierdoor realiseren we een monumentrestauratie die de kenmerkende eigenschappen van uw gebouw bewaakt.

Schakel ons in als uw monumentarchitect

Maak een afspraak met onze architecten om uw monumentrestauratie te bespreken. Dan bekijken we wat we voor u kunnen betekenen. Ons team is werkzaam door heel Nederland en werkt aan verschillende projecten. Ons bedrijf is gevestigd in de Beurs van Berlage in Amsterdam. We zijn telefonisch te bereiken via 020 26 14 773 of per e-mail via info@1meter98.eu.