Monumentrestauratie

Voor
Na

✔ Architect hoge segment

✔ Expert in verduurzaming

✔ ERA-erkend

Bent u op zoek naar een professional voor monumentrestauratie? Schakel dan ons architectenbureau in voor het renoveren van uw historisch monument. We zijn specialist in renovatie en restauratie van historische gebouwen in het hoge segment. Voor de monumentrestauratie houden we vooral rekening met aanpassingen van uw pand voor de lange termijn.

Heeft u restauratie plannen? Maak een afspraak

Een monumentrestauratie met het oog op de toekomst

Als monumentarchitect waken we over de monumentale waarde van erfgoed en vinden we altijd creatieve oplossingen om het gebouw optimaal tot zijn recht te laten komen. Die werkwijze leidde al tot verschillende succesvolle projecten. 1meter98 heeft de nodige historische kennis om het verhaal van het pand succesvol te verweven met onze restauratievisie. Wanneer u gebruikmaakt van onze diensten, nemen we u mee in het gehele proces van het renoveren van uw monument. Onze experts maken een plan om het binnenmilieu te verbeteren, metsel-, hout- en schilderwerk aan te passen en te onderhouden. Dankzij onze monumentenrestauratie geeft u uw monument een mooie toekomst. In het proces kijken we ook naar manieren om het monument te verduurzamen.

Bespreek de mogelijkheden voor het renoveren van uw monument

Maak een afspraak bij ons pand in Beurs van Berlage in Amsterdam om de beste opties voor het renoveren van uw monument te bespreken. Neem contact met ons op door te bellen naar 020 26 14 773 of een e-mail te sturen naar: info@1meter98.eu. Wilt u eerst nog meer informatie over monumentrestauratie of over onze werkwijze bij het renoveren van een monument? Laat ons dan ook zeker iets weten. Ons team vertelt u graag meer.