Dampopen capillair actief isoleren

✔ Architect hoge segment

✔ Expert in verduurzaming

✔ ERA-erkend

Er zijn erg veel voordelen verbonden aan dampopen capillair actief isoleren, voor zowel de mens als het monument. Het concept sluit perfect aan bij de duurzame manier van werken van 1meter98 in Amsterdam. Mits goed uitgevoerd (goede detaillering, luchtdicht, capillair actief) is het een veilige isolatiewijze voor uw monument met weinig risico op condensatie. Wij gebruiken bij voorkeur natuurlijke isolatiematerialen en geen energie-intensieve (glaswol, steenwol) of petrochemische (PIR, PUR) materialen, zo beperken we onze impact op het milieu.

Heeft u restauratie plannen? Maak een afspraak

Waarom zou u dampopen isoleren?

Ons architectenbureau is gespecialiseerd in monumenten. Bovendien hebben we de expertise van een bouwbioloog in huis, waardoor we elk monument op een efficiënte manier duurzamer maken. Wilt u graag een gezond binnenklimaat in uw monument? Dan is dampopen capillair actief isoleren een eerste belangrijke stap. Het idee is dat er een natuurlijke vocht- en warmteregulering ontstaat, waardoor uw monument een ademend binnenklimaat krijgt. Bij 1meter98 maken we een plan voor u waarin alle aspecten worden opgenomen.

Stel ons gerust verdere vragen over duurzame isolatie

Wilt u nog meer weten over dampopen isoleren? Dan vertelt ons team u graag meer. Ook als u nog meer vragen heeft over onze diensten, zoals het installeren van zonwering voor monumenten, mag u ons altijd benaderen. U kunt bellen naar 020 26 14 773 of door een e-mail te sturen naar info@1meter98.eu. Laat ons weten hoe we u kunnen helpen.