Zonwering voor monumenten

✔ Architect hoge segment

✔ Expert in verduurzaming

✔ ERA-erkend

Zoekt u een specialist voor het ontwerp van een zonwering voor monumenten? Bij architectenbureau 1meter98 zijn we gespecialiseerd in het restaureren van monumenten. Het is logisch dat oude monumenten nog niet beschikken over een moderne zonwering, maar vaak is er veel mogelijk of kunnen we oude systemen van zonwering weer nieuw leven in blazen. Ons team doet er alles aan om de originele uitstraling en waarden te behouden.

Heeft u restauratie plannen? Maak een afspraak

Het ontwerp van een zonwering voor monumenten

Ons team gaat in nauw overleg met u de beste zonwering voor uw monument bepalen. Dit doen we door middel van historisch onderzoek om te achterhalen welke typen zonwering er in het verleden zijn geweest of passen bij uw monument. Ook de kleurstelling kan goed afgestemd worden op de historische kleuren van het monument. Uiteraard realiseren we de zonwering naar de moderne standaarden van bediening en kwaliteit. We streven naar een buitenzonwering omdat dit het meest effectief is, in sommige gevallen is een binnenzonwering een betere keuze. Verder kunt u ook een beroep doen op onze diensten als u monumenten wilt verduurzamen. Zo kunnen we uw monument bijvoorbeeld dampopen isoleren en een gezonder binnenklimaat creëren. Ook voor installaties voor het opvangen van regenwater kunt u op ons rekenen.

Laat ons weten hoe we u kunnen helpen

Wilt u ons graag inschakelen voor een zonwering op maat van specifieke monumenten? Neem dan gerust contact met ons op. Ook voor verdere vragen over onze diensten kunt u altijd bij ons terecht. U kunt ons snel bereiken door te bellen naar 020 26 14 773 of door een e-mail te sturen naar info@1meter98.eu. Bekijk alvast enkele van onze eerdere projecten.