Regenwater op monumenten opvangen

✔ Architect hoge segment

✔ Expert in verduurzaming

✔ ERA-erkend

Wilt u graag het regenwater opvangen dat op monumenten valt? Dan schakelt u het best een specialist in. Bij 1meter98 hebben we de nodige knowhow in huis om een plan uit te werken waarmee u op de efficiëntst mogelijke manier regenwater van monumenten kunt opvangen. Ontdek nog meer over onze diensten.

Heeft u restauratie plannen? Maak een afspraak

Regenwater dat op monument valt efficiënt opvangen

Het opvangen van regenwater dat op monumenten valt, past volledig binnen onze visie van duurzaamheid. Regenwater is een bijzonder waardevol materiaal dat momenteel vaak rechtstreeks op het riool wordt geloosd. Dit afvoeren, pompen en door de waterzuiveringsinstallatie laten gaan van regenwater kost veel energie, onnodig. Door het regenwater op te vangen bij uw pand en te gebruiken voor bijvoorbeeld het spoelen van toiletten, het wassen van de wasmachine (minder wasmiddel nodig want zacht water!) en als water voor uw planten en tuin, bespaart u water en ontlast u het riool.

Dankzij onze expertise als bouwbioloog kunnen we ook andere zaken doen om uw monument te verduurzamen. Zo kunnen we onder meer uw monument biologisch na-isoleren. Daarbij maken we uitsluitend gebruik van natuurlijke materialen. Ook voor het plaatsen van een zonwering voor monumenten zit u goed bij ons. Bekijk zeker even ons werk voor de Oudemanhuispoort in Amsterdam om een beter idee te krijgen van onze diensten.

Stel ons gerust vragen

Wilt u nog meer informatie over het opvangen van regenwater of onze andere diensten voor monumenten? Dan helpt ons team u graag verder. Laat ons weten hoe we u precies kunnen helpen. Dat kan eenvoudig door te bellen naar 020 26 14 773 of door een e-mail te sturen naar info@1meter98.eu.